Niako (Hiphop - Fransa)
Niako dansa 1997 senesinde Dalton Possee Grubu'nda Bboy olarak başladı. 2001 senesinde girdiği Uluslararası Dans Akademisi'nde öğrenciyken jazz, modern dans, bale gibi derslere de katılarak kendi dans stilini yarattı.

2007 senesinde Street Dance Kemp'i (Çek Cumhuriyeti), 2008 senesinde Juste Debout'u (Fransa) ve 2009'da Mad Season'ı (Kore), Keep on Dancing (Çin), 2012 RE K.O.D (Çin) yarışmalarını hiphop kategorisinde kazandı.

Son olarak 2012 senesinde Juste Debout, SDK Dance Kemp, Street Star, Respect My Talent gibi dünyaca tanınmış hiphop yarışmalarında jüri üyeliği yaptı.

Farklı dans projelerinin yanı sıra, uluslararası dans atölyelerinde ders vermekte, Adidas ve Puma gibi markalarların yarışmalarında jüri koltuğunda oturmaktadır.
 
   
Jake Impenge (Hiphop - Hollanda)

Jake, 1999' da açılan, Hollanda'nın en tanınmış hiphop dans okullarından Jake's Dance Factory'nin kurucusudur. Kuruluşundan hemen sonra okuldaki dansçılar 'So You Think You Can Dance, Fabs, Bradas' gibi TV programlarının yanı sıra Chris Brown, Mariah Carey,Destiny's Child, 50 Cent gibi sanatçılarla çalışma imkanı bulmuşlardır.

Jake'in dans koreografı olarak imzası bulunan çalımalarından birkaçı;
Cirque du Soleil – Alegria (NL) Choreographer, Nike Fashion Show Assistant Choreographer, Toni Braxton – "Heineken Night Live" Choreographer, Support Act Usher European Tour Choreographer, Support Act Snoop Dogg Choreographer, Keith Sweat Choreographer.

   
Popin Smiley (Popping - Fransa)

Popin Smiley dans kariyerine 1983 yılında başladı.

1996 senesinde Force 7 isimli kendi grubunu kurdu ve popping, animation, visual effects gibi yarattığı farklı stillerle ismini duyurdu. Daha sonra Montalvo isimli dans kumpanyasının dünya turnesinde Çin, Yunanistan, Japonya, Londra gibi ülkelerde performans sergiledi.

Popping dalındaki çalışmalarının çoğunu bu alanda dünyanın en iyilerinden biri olarak anılan Popin Pete ile yaptı.

Daha önce jüri koltuğuna oturduğu yarışmalardan bazıları;
BATTLE OLDSKOOL TRILOGY (Yunanistan), BATTLE POP WHAT YOU GOT (Norveç), BATLE "ROOTS" (Almanya), BATTLE OF STYLEZ (Marseille), Battle Royal (Paris).

Fransa'nın tanınmış dans okulları 'Juste Debout School', Ultimatum School'un yanı sıra Hırvatistan,Amerika, Almanya, İsviçre, İsrail,İtalya gibi ülkelerde funk style & popping dersleri verdi.

Bu sene Almanya'nın en büyük hiphop yarışması Funkin Stylez'in jürisinde yer alacaktır.

   
Candas Bas (Freezone Jurisi - Türkiye)

Dans eğitimine klasik bale ile İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde başladı. Burs kazanarak Royal Academy of Dancing'de yaz kurslarına katıldı. Cem Ertekin yönetimindeki 'Çağdaş Bale Topluluğu' ile 6 yıl dansetti.

Candaş Baş, son 6 yıldır birlikte dans ettiği ve koreograflığını yaptığı 'Çıplak Ayaklar Kumpanyası'nın kurucu üyelerindendir.

2003 Eurovision Şarkı Yarışması birincisi Sertab Erener'in yarışmadaki sahne şovunun koreografisi de ona aittir. Yine Can Bonomo'nun 2o12 Eurovision Şarkı Yarışması için seslendireceği 'Love Me Back' şarkısının sahne şovu koreografisini de hazırlamaştır.

Koreografisini yaptığı eserler Les Floraisons du Botanique'de, CCBE [Cultuur Centrum Berchem], 19. Festival Internacional de Danca Contemporanea Portugal ve 14.Internationale Theater Festival İstanbul, Sofia Dance Week, 'Festival de printemps' Tunuisa16. İstanbul Theater Festival, Idans, Diyalog Festival Berlin, Culturscapes Switzerland, Dansem, Question de Danse, Fransa'da sahnelendi.

Halen Dancentrum ve Dans Buluşma'da çağdaş teknikler, bale, stretching ve kondisyon, jazz ve yoga dersleri vermektedir.


   
Nathalie Marrable (Freezone Jurisi - Amerika)

Uzun yıllar New York sahnelerinde dans eden ve koreograflık yapan Güney Afrika doğumlu Nathalie Marrable'in, Nicole Scherzinger, Jay Z, Rihanna, Nike, Disney, Hellcats, Candy Girl Cabaret, Axe Body Spray, Du Maurier, Gossip Girl, Step Up, Center Stage, Night at The Museum, Winter Olympics gibi 500'den fazla referansı bulunmaktadır.
Balerin olarak Boston Ballet, Joffrey Ballet TX, English National Ballet gibi dünyaca tanınmış kuruluşlarında yer alan Marrable, dansçı ve dublör olarak Madonna ile Brillia Mare Ariake Japan, Confession on a Dance Floor için çalışmıştır.

Türkiye'de ise Koç, Smirnoff, Adidas, British Petroleum BP, Yüksek Sadakat,The Hale Caneroğlu Show, Beyaz Show, Tarkan, Ziynet Sali & Kenan Doğulu'nun koreograflığını yapmıştır.

Galata'da bulunan İstanbul Dans Buluşma stüdyolarında çalışmalarını sürdürmektedir.

   
Sharon Mangoendinomo (Freezone Jurisi-Hollanda)

Sharon ilk dans eğitimini Lucia Marthas Dans Akademisi'nde aldı. Burada baleden, müzikal şova, jazzdan akrobasiye farklı dans disiplinleri ile tanıştı. Daha sonra 2000-2004 yılları arasında Amsterdam'da bulunan Kunstweb dans okulunu bitirdi. Tiyatro, jazz ve bale eğitimini bu okulda tamamladı.

2006 senesinde Step-Up filminin Hollanda prömiyerinde dans etti. Daha sonraki senelerde X Factor Hollanda Turnesinde, NE-YO Heineken Music Hall konserinde, Asics Defilesinde yer aldı.Son olarak Madagascar 3 Filminin açılışında ve Krystl – Fool For You klibinde koreograf olarak çalıştı. Hollanda'nın tanınmış dans okulları Amsterdam Dance Center, Motion Dance Studio, Combidance ve Jake's Dance Factory'de ders vermeye devam etmektedir.

   
Dj Ice-C (Almanya)

Chris, diğer adıyla Dj Ice-C, Dj olmadan önce hiphop dünyasına ilk adımını 1999 yılında bboy olarak attı. 2002 senesinde birçok okul partisinde çalmaya başlayan DJ Ice-C, zamanla Hiphop partilerine, büyük organizasyonlara ve gece kluplerine davet edilmeye başlandı.

Almanya'daki gece kluplerinde çalarken, MTV'nin promosyonunu yaptığı ve desteklediği kendi müzklerini bir albüm yapıp satmaya başladı. 2006-2009 seneleri arasında radyoda kendi yaptığı sarkı mixleriyle dinleyicilerle buluştu.

Zamanla hiphop organiazasyonlarının vazgeçilmez DJ'leri arasına giren DJ Ice-C, Battle of the Year, The Notorious IBE, Red Bull BC One Germany, Funkin Stylez World Finals, Floorwars Germany, Juste Debout Germany gibi dünyaca ünlü yarışmalarda DJ'lik yapmıştır.

   
  2011 Street Dans Jürisi