Eszteca Noya
Eszteca'nın dans kariyeri 1983 yılında henüz 9 yaşında Amsterdam sokaklarında dansederek başladı. Sokak dansının gelişimine paralel olarak Breakdans, popping-locking, house dancing, jazz ve sokak dansının tüm formlarını öğrendi.
Spice Girls Dünya Turu (1998), Missy Elliot, En Vogue, Donna Summer, Another Level gibi sanatçılarla çalıştı. Son dönemde D.J Jean, G-Spot, Chipz'in müzik kliplerinin ve G-star Jeans, Footlocker, Levi's, Sun Computers, EMI music, Universal Music, Byte Records, Zomba Jive Records ve Virgin Musik reklam filmlerinin koreografilerini yaptı. Halen Amsterdam'daki dans okulunda street dance'in tüm formlarını öğretmeye devam ediyor.
 
   
Laure Courtellemont
Ragga Jam Ders isminin yaratıcısıdır. Ragga Jam & dancehall koreografı olarak New york, Miami, Los Angeles, Brazilya, Fransa, Italya, Rusya, Polonya, İngiltere, İspanya, Portekiz, Meksika, Çin gibi ülkelerde çalışmış ve workshoplar düzenlemiştir. Paris'te MCM,MTV, Canal+ gibi kanallarda dans şovları düzenlemiştir.
Nike, So You Think you Can Dance, All Star Game, Theater de Paris'te koreograf ve dansçı olarak yer almıştır.
   
Nelson Ewande
Dünyaca ünlü yeni jenarasyon popping dansçılarından biri olan Nelson, 2005 yılından bu yana katıldığı yarışmalarda 50'den fazla birinciliğe imza attı. Bu yarışmalardan birkaçı Juste Debout, Urban Champ, Battle Hiphop, King of the Ground, UK Bboy World Championship. Eğitmen, koreograf ve jüri olarak Fransa, Yunanistan, İtalya, Dominik Cumhuriyeti, İspanya, İsviçre, Kore ve Japonya gibi ülkelerde çalışmıştır.
   
Tan Temel
2000 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Modern Dans Bölümünden mezun oldu. 2001 yılında, New York Merce Cunningham Dance School'dan aldığı burs ile Cunningham tekniği üzerine çalıştı. 2003 yılında, Cemal Reşit Rey Dans Tiyatrosu Topluluğu'na katıldı. 2005 yılında, Geyvan McMillen ile birlikte İstanbul Dans Tiyatrosu Topluluğunu (IDT+) kurdu. Topluluğun direktörlüğünün yanında birçok ulusal
ve uluslararası festivalde dansçı ve eğitmen olarak yer aldı. 2007 yılında, Uluslararası Chicago Dans Festivali'nde yapmış olduğu koreografi ile "Uluslarası Koreografi Ödülü" aldı. 2011 yılında "Hareket İstanbul" adı altında kendi bağımsız topluluğunu kurdu. Halen, kendi topluluğu ile koreografilerini üretmekte ve sergilemektedir.
Uluslararası dans platformlarında, üniversiteler ve festivallerde ders vermektedir. Bunun yanında Yıldız Teknik Üniversitesi Modern Dans Ana Sanat Dalı'nda çalışmalarını sürdürmektedir.
   
Yeya Ekstrom
Yeya, Avrupa ve ABD’de yaptığı başarılı çalışmalarıyla kendini ispatlamış İsveçli bir dansçıdır. Kendine özgü dans stili popping ve jazz’dan etkilenmiştir. MTV, ZTV, TV4 and TV3/Strix gibi televizyon kanalları için dans şovları hazırlamıştır. FHM dergisi, Miss World 2006, Nike, Helly Hansen gibi çalışmalarda ismini koreograf olarak duyurmuştur. Hazırladığı dans gösterileri, The European Championships in Athletics, Nike Convention Europe, The Opera House Gothenburg gibi ortamlarda seyirciyle buluşmuştur. Halen dans eğitmeni olarak dünyanın dört bir yanında ders vermeye devam etmektedir.