Junior Boogaloo (Popping - Amerika)
Junior Boogaloo dünyanın en tanınmış eski jenerasyon popping dansçılarından biridir. Dünyadaki birçok dans organizasyonunda dans ederek, ders vererek ve jüri üyeliği yaparak genç nesil dansçılara ilham kaynağı olmaya devam etmektedir. Jüri üyeliği yaptığı ülkeler arasında Kore, Rusya, Japonya, Amerika, İsviçre, Fransa ve daha birçok ülke yer almaktadır.

Aynı zamanda B-Boy Summit Popping Contest (Kaliforniya- 2006), Unity and Respect (Boston-2007), Old School Night (Japonya 2008) poping yarışmalarını kazanmış ve Juste Debout (Fransa 2006 & 2008) yarı finalde dans etmiştir.
 
   
Niki Awandee (Hiphop & House - İsveç)
Niki dansla çok genç yaşta tanıştı ve tüm hayatını ona adadı. Ülkesi İsveç'i katıldığı birçok dans yarışmalarında başarı ile temsil etti. İlk kurulduğundan bu yana büyük ilgi toplayan Soul Sweat grubunu yaratarak, sokak dansının tiyatro salonlarına ve gösteri merkezlerinde seyirciyle buluşmasında büyük rol oynadı.

Dünyaca tanınmış dans yarışmaları Juste Debout, WDC Japan, SDK kazanarak ve birçok yarışmada jüri üyeliği yaparak, hiphop dünyasında büyük bir başarı yakaladı. İsvec'te Scandinavian Superjam, Pump up the Battle Tour, We'r Jamming gibi dans ve müzik etkinliklerinin de organizatörlüğünü üstlenmektedir.
   
Niako Lammare (Hiphop & House - Fransa)
Niako dansa 1997 senesinde Dalton Possee Grubu'nda Bboy olarak başladı. 2001 senesinde girdiği Uluslararası Dans Akademisi'nde öğrenciyken jazz, modern dans, bale gibi derslere de katılarak kendi dans stilini yarattı.

2007 senesinde Street Dance Kemp'i (Çek Cumhuriyeti), 2008 senesinde Juste Debout'u (Fransa) ve 2009'da Mad Season'ı (Kore), Keep on Dancing (Çin), 2012 RE K.O.D (Çin) yarışmalarını hiphop kategorisinde kazandı.

Son olarak 2012 senesinde Juste Debout, SDK Dance Kemp, Street Star, Respect My Talent gibi dünyaca tanınmış hiphop yarışmalarında jüri üyeliği yaptı.

Farklı dans projelerinin yanı sıra, uluslararası dans atölyelerinde ders vermekte, Adidas ve Puma gibi markalarların yarışmalarında jüri koltuğunda oturmaktadır.
   
Jiggy (Dancehall - Fransa)
Jiggy, Dancehall dansıyla çocukken izleyici olarak gittiği dans dersinde tanıştı ve bir daha hiç vazgeçemedi. Geçtiğimiz sene Fransa'nın ünlü tv dans yarışma programında birinci gelen HEY CREW'un hem dansçısı hem de koreograflarından biridir. Fransız dansçı, dünyada büyük bir üne kavuşan "Dancehall-Ragga" dansının en başarılı ve tanınmış dansçı ve eğitmenlerindendir. Arjantin, Japonya, Rusya, Belçika, Ukrayna ve Fransa gibi ülkelerin uluslararası dans organizasyonlarında dans eğitmenliği ve juri üyeliği yapmıştır.
   
Karina "Ninja" Fedotova (Vogue - Rusya)
Karina New York'un dünyaca tanınmış "The Legendary House of Ninja" resmi bir üyesi olarak "Ninja" ünvanını kazanan ender dansçılardan biridir.
Aynı zamanda her sene New York'ta düzenlenen en prestijli Vogue yarışmalarindan Latex Ball'da finale kalan ilk Rus dansçıdır. Halen birçok ülkede Voguing dersleri vermeye ve Voguing yarışmalarını kazanmaya devam etmektedir.
Bunlardan bazıları; Latex Ball (Amerika-2013), Brooklyn Carnival Bizzare Ball (Amerika-2013), Battlezone M357 Vogue Ball (Rusya-2013), Funkin Stylez (Almanya-2011), Street Star Vogue Ball (İsveç-2013), IDD (Estonya-2012)
   
DJ Steve Veusty (Hollanda & Fransa)
Dj Steve Veusty, 90'lı yılların sonlarına doğru DJ'lik kariyerine başlamıştır. Onu en başarılı DJ'lerden biri yapan özelliği house müzikten, hiphop'a, soul müziğe kadar geniş bir müzik yelpazesi olmasıdır. Dansçı ve koreograf olarak çalıştığı isimler arasında Madonna, Michael Jackson, Mariah Carey, Pink, Busta Rhymes gibi isimler yer almaktadır. Steve aynı zamanda birçok yarışmada ödül kazanan başarılı bir house dansçısıdır.

DJ'lik yaptığı dünyaca ünlü birçok dans yarışmalardan bazıları:
"IBE The Notorious", Urban Festival Morocco, House Dance Europe, Beat The Enemy, Dance 2 Rock, Soul Cyphers, Make Your Choice, Holy Funk, Elbcoast Battle, Who Iz Who Battle...
   
DJ UDO "Crash" (Almanya)
Crash DJ'lik kariyerine 90'lı yıllarda hiphop, R&B and new jack swing müziklerini partilerde çalarak başladı. Dünyaca tanınan Juste Debout dans yarışmasının 2008 Almanya elemelerinde popping, locking, house ve hiphop DJ'liği yaparak dans kapışmalarında çaldı.

Crash dünyaca ünlü birçok dans yarışmasında DJ'lik yapmıştır.
Bunlardan bazıları:
Juste Debout (Almanya), SDK (Almanya), Teamka (Rusya), UFB (Türkiye), House Dance International (New York), Berlin Vogue Out, Crazy Moves, Urban Champs, Urban Episode.
   
  2012 4. Street Dans Jürisi
   
  2011 3. Street Dans Jürisi